Voor de drie meest gestelde vragen die we per mail of telefonisch ontvangen hebben we hier alvast het antwoord voor u klaar gezet:

Openingstijden

Gedurende de zomervakantie is de speeltuin dagelijks geopend van 11:00 – 17:30u. Mogelijk dat de speeltuin door slecht weer gesloten is of bij grote drukte geen nieuwe bezoekers meer toe laat. Dit wordt dan op de homepage van onze website vermeld.

Kinderfeestjes

U hoeft voor een kinderfeestje niet te reserveren. We hanteren een norm van één volwassene per vier kinderen. Aangezien we nog steeds een maximum aantal bezoekers hanteren is het raadzaam om met de hele groep op tijd aanwezig te zijn.

Fietsjes en steppen

Ze is weer in de mode: de step. We zien vaker kinderen naar de speeltuin komen en dan de step mee naar binnen willen nemen. Met het oog op veiligheid kunnen we dit niet toestaan en dient de step (voor eigen risico) in de fietsenstalling geplaatst te worden. Dit geldt ook voor driewielers en loopfietsjes.

Stel ons een vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Contactgegevens

Stichting Speeltuin De Paddestoel

Adres speeltuin:
Florianstraat 3a
6121 MA Born

Postadres secretariaat:
Prinsbisdomstraat 46
6121 JG Born

Overige gegevens:
Tel: (+31)46-4853806
KvK: 41070844
IBAN: NL46 RABO 0108 3965 33

Bestuur

Het bestuur van Stichting Speeltuin de Paddestoel bestaat uit negen personen. Het dagelijks bestuur staat hier beneden vermeld: