Als je met je gezin onze speeltuin wil bezoeken gedurende de openingstijden dan is het vooralsnog niet nodig om dit vooraf te reserveren!

Scholen en grote groepen kunnen vooraf reserveren voor een bezoek aan onze speeltuin op afwijkende tijden. U kunt hiervoor per mail (schoolreisjes@speeltuindepaddestoel.nl) contact opnemen met onze planning. De reserveringsaanvragen kunt u het hele jaar door sturen, het daadwerkelijke bezoek moet echter wel in de openingsperiode plaatsvinden aangezien we een aantal toestellen onderbrengen in de winterstalling en tevens plegen we groot onderhoud voor en na het seizoen.

Wij krijgen ook regelmatig aanvragen voor het organiseren van een buurtfeest, met barbecue en alles wat daar verder bij hoort om het gezellig te maken. Hiervoor kunnen we onze speeltuin echter niet beschikbaar stellen.

U mag een kinderfeestje vieren in onze speeltuin. Hierbij hanteren we een verhouding van één volwassene per vier kinderen. U kunt niet reserveren voor een kinderfeestje. Ons advies is om op tijd te komen om te voorkomen dat het maximaal aantal bezoekers bereikt is.