Mogen we even wat vragen … ?

Wij waarderen het ten zeerste dat u nu een abonnement wil kopen voor onze speeltuin. Dat betekent dat u van plan bent om onze speeltuin vaker te bezoeken. Maar als u dan toch vaker komt … zou u er wellicht eens over na willen denken om vrijwilliger te worden in onze speeltuin?

We zoeken voor zowel ons beheerteam (entree, verkoop van consumpties) als voor ons wachtteam (opruimen na de openingstijd) nog steeds nieuwe vrijwilligers.

U kunt zelf aangeven wanneer u wilt werken in de speeltuin. Voor beheerders kan dat wekelijks of eenmaal per twee weken. Uw kinderen mogen op die dagen uiteraard met u meekomen. De mensen in het wachtteam werken op basis van een weekdienst (maandag t/m zaterdag) en ook dan mag u uw kinderen meenemen naar de speeltuin. En u hoeft geen abonnement te kopen want als vrijwilliger heeft uw hele gezin gratis toegang tot de speeltuin.

U doet ons en onze bezoekers een groot plezier als u zich aanmeldt als vrijwilliger. Want hoe meer vrijwilligers we hebben, hoe lichter het werk wordt en we hoeven niet weer een aantal dagen te sluiten omwille van gebrek aan vrijwilligers.